Sérénité behandeling met Weleda:

Natuur behandeling
Bestaat uit: Voetenbad/voetcrème, reiniging gelaat, epileren, eventueel scrub, verwijderen onzuiverheden, ampul en massage van decolleté, nek en gelaat, serum en masker, handcrème, verzorgende crème.

 

Wellness behandeling
Bestaat uit: Voetenbad/voetmassage, reiniging gelaat, epileren, eventueel scrub, verwijderen onzuiverheden, ampul en massage van decolleté, nek en gelaat, serum en masker, massage hand en arm, verzorgende crème

 

Reinigingsbehandeling
Bestaat uit: Reiniging gelaat, epileren, scrub, verwijderen onzuiverheden, diepreinigend leemmasker, verzorgende crème

 

Overige Sérénité behandelingen:

Hotstone Massage
Deze massagevorm is afkomstig van de indianen. Verwarmde lavastenen worden gebruikt om het lichaam te masseren. De stenen die gebruikt worden zijn basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De stenen zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. De basaltstenen worden opgewarmd met een ideale temperatuur tussen 45 -50 graden. De rug en de achterkant van de benen worden ingesmeerd met warme etherische olie zodat de stenen goed kunnen glijden tijdens het masseren. Deze behandeling heeft een diep ontspannende werking en is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van:

- Spier en/of zenuwpijn (Fybriomalgie)
- Stress
- Gewrichtsproblemen
- Slechte doorbloeding / kouwelijk
- Rug en/of nekklachten
- Algemene moeheid

Maar zeker ook voor mensen die hun lichaam eens willen vertroetelen en relaxen