S.P.A producten    

Voor mij is het belangrijk om te werken met een natuurlijk product waar ik volledig achter sta.

Bij société provencale d’Aromatherapie werk ik met 100 % zuivere etherische oliën van zoveel mogelijk biologische oorsprong.
De etherische oliën die gebruikt worden voor S.P.A. zijn zorgvuldig geselecteerd, ook op inwendig gebruik. Hierdoor zijn er geen negatieve eigenschappen meer. Ze worden vervolgens gemengd tot zeer werkzame samenstellingen zonder alcohol, synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, oplosmiddelen, chemische emulgatoren en geurstoffen.
Vanzelfsprekend worden deze producten niet op dieren getest!


Het belangrijkste verschil tussen S.P.A en cosmetica is:

Alleen etherische oliën van 100 % natuurlijke oorsprong zijn vrijwel de enige werkstoffen die door alle huidlagen dringen. En die dus ook de lederhuid waar alle talg- en zweetkliertjes, bloedvaatjes en de elastine vezels zich bevinden, bereiken en het onderhuidse bindweefsel. Daarom kunnen we ook zeggen dat deze stoffen ook van binnenuit werken. Zo word de oorzaak aangepakt en worden de huidfuncties gestimuleerd. Dit is belangrijk omdat huidverbetering 60 % van binnenuit gaat.


Professionele verzorging:

Verschillende huidproblemen zijn effectief te behandelen:

Bijvoorbeeld: Acne, comodomen, couperose, roodheid, anti-rimpel, verstevigen en verstrakken van de huid,pigmentbehandeling, gerstekorrels,vochtarme huid, droge huid, gevoelige huid etc..


Tijdens de behandeling worden de producten specifiek voor u samengesteld.
De producten die u thuis wil gebruiken worden eveneens speciaal voor u samengesteld.

 
 

 

 

 


De basisfilosofie van weleda is : in harmonie met mens en natuur… Steeds meer mensen kiezen voor de pure kwaliteit van natuurlijke producten. Weleda biedt een totaal assortiment voor de verzorging van gezicht en lichaam. De producten zijn op basis van natuurlijke werkstoffen vrij van synthetische geur en kleurstoffen, onnatuurlijke conserveringsmiddelen en grondstoffen op basis van minerale olie. Weleda heeft het BDHI – keurmerk en is niet getest op dieren.

Kijk voor meer informatie op: www.weleda.nl